Tietoa meistä

Suomen Pyhäkoulun Ystävät - SPY ry

Y-tunnus 2605828-6

Teollisuuskatu 21 D

00510 Helsinki

SPY ry on perustettu vuonna 1993 pyhäkoulun kannatusyhdistykseksi. Yhdistyksellä haluttiin varmistaa, että Suomen ev.lut. Seurakuntien Lapsityön Keskus ry, SLK ry  pystyy huolehtimaan ainakin pyhäkoulutyön edellytysten säilymisestä seurakunnissa. Nykyisin SPY ry on Lasten ja nuorten keskuksen jäsenjärjestö.  Vuoden 2022 lopussa SPY ry:llä oli 244 henkilöjäsentä ja neljä yhteisöjäsentä. 

Kuvassa SPY ry:n hallituksen jäsenet vasemmalta ylhäältä lähtien Johanna Routasalo Salosta, Riitta Koivisto Helsingistä.

Vasemmalta alhaalta Heli Riipinen Suomussalmelta (Heli jättihallituspaikan toukoukuussa ja tilalle tuli Mirva Lehtinen Kuusankoskelta), puheenjohtaja Eija Pakkala Jyväskylästä, Eleonora Printz Parkanosta ja Anna-Mari Kaskinen Helsingistä. 

Alla kuvassa vasemmalla yhdistyksen sihteeri Anita Ahtiainen, yhdessä Anna-Mari Kaskisen, vuoden pyhäkouunohjaaja Hilkka Penttisen ja Eija Pakkalan kanssa. 

Jäsenet ovat tärkeitä

Yhdistyksemme toimii jäsenistön luottamuksen ja aktiivisuuden varassa. Siksi pidämme huolta jäsenrekisteristä, laadimme uutiskirjeitä ja toivomme yhteydenottoja. 

Keskeiset toimintaamme liittyvät asiakirjat on ladattavissa tästä.